Михаил Мишев

Михаил Мишев

Михаил Мишев е роден и живее в Сливен. Тази година ще бъда абитуриент, горд възпитаник на елитната Чинтулова гимназия / ППМГ ,, Добри Чинтулов”, Сливен /.

Той започва своя път като доброволец през 2017г. Активен доброволец в продължение на 9 месеца в ромското сегрегирано училище ОУ ,,Св. Св. Кирил и Методий”, Сливен. Там той получи възможност да се запознае с проблемите, пред които се изправят децата. От тази година официално е и супервайзър на група чужденци, с които борят агресията в класната стая.

Той е представял своето училище на IT олимпиада и олимпиада по Гражданско образование. Има два завършени лични проекта, които са свързани с менталното здраве на деца в училищна възраст. Сега работи по нов социален експеримент, който ще помогне да се установят предрасъдъците както на ромската към българската общност, така и на българската спрямо ромската общност, и ще се бори за информираността и по-доброто съжителство на различните етноси в неговия град.

Михаил Мишев е колоритна личност, с много и най-различни интереси и хобита. Той е полупрофесионален геймър, любител географ, историк, археолог, лингвист, физик, художник и програмист. Но неговите най-големи страсти в живота са психологията, колоезденето и четенето на научна литература.

Той споделя мисълта на Карл Юнг, че всичко, което ни дразни в околните, всъщност ни води към самоопознаване, което в основата на една силна и решителна личност.

Още членове:

Десислава Симеонова

Десислава Симеонова

Росен Богомилов

Росен Богомилов

Румян Русинов

Румян Русинов

Надежда Дерменджиева

Надежда Дерменджиева